INTAKEGESPREK

INTAKEGESPREK

 

Tijdelijk of permanent kaal (Alopecia) kan het gevolg zijn vanvrouw a haaruitval, een ziekte of een bijwerking van de therapie voor een ziekte.
Tegenwoordig zijn haarwerken van zeer goede kwaliteit en nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Graag adviseren wij u vrijblijvend (gratis), over de beste, bij u passende oplossing en beantwoorden wij ook al uw vragen over kleuren, modellering, levertijden en onderhoud. U kunt naar ons toe komen in de salon, maar het het is ook mogelijk u thuis of in het ziekenhuis te bezoeken. Het eerste contact kunt u verwachten binnen 5 werkdagen.

Haaruitval kan snel gaan als het gaat om bijwerking van therapie door een ziekte. Wij raden u dan aan om vrijblijvend, voordat u de therapie ondergaat, al bij ons langs te komen, zodat wij u haardracht en kleur op dat moment kunnen bekijken en u wensen kunnen bespreken. Het haarwerk ofwel pruik wordt dan gemaakt in de maten van u hoofd, naar het model en de kleur zoals wij dit met u besproken hebben.

Graag zien wij u dan bij ons terug, om te kijken of het naar u zin is. Wij reserveren het haarwerk dan voor u, totdat u het nodig zult hebben. Zo gauw het haar begint uit te vallen, belt u voor een afspraak om het haarwerk aan u af te leveren. Reserveren van een haarwerk is mogelijk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

De levertijd van confectie haarwerk kan per direct of binnen twee werkdagen en voor maathaarwerk duurt dit 12 weken. Met afleveren proberen we zo flexibel mogelijk te zijn. Indien u dit wenst, zullen wij u haar dan kort maken. Ook leggen wij u uit hoe u de pruik het makkelijkst kan opzetten en hoe u deze het beste kan onderhouden. De speciale shampoo en verzorgingsproducten leveren wij bij u pruik. Tevens kunnen wij u helpen met diversen mogelijke hoofdbedekkingen.

Met een verwijzing van uw arts keert vrijwel iedere zorgverzekeraar een vast bedrag uit. Dit bedrag wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. U kunt dit terugvinden in uw verzekeringspolis of klik hier. Indien u aanvullend verzekerd bent, ontvangt u mogelijk bovenop dit bedrag nog een aanvulling. Hoe hoog deze aanvulling is verschilt per verzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en wij regelen de declaratie bij uw verzekeraar voor u.

Nazorg

Het kan voor sommige klanten best onwennig zijn om een pruik te dragen en bestaat er soms angst hoe de buitenwereld reageert. Iedereen erkent dit gevoel in meer of mindere mate. Wij nemen graag de tijd om uw vragen en onzekerheden met u te bespreken en u gerust te stellen tijdens uw gewenningsproces. Wij hopen u voldoende te hebben ingelicht. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag. Wij werken, voor het bespreken en het op maat maken van het haarwerk, geheel op afspraak.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com