Kapsalon
Two Basic
Haarmode

Kapsalon Two Basic Haarmode is een professionele kapsalon met een zeer gedreven team. Al ruim 20 jaar zijn wij hèt adres als u het beste voor uw haar wilt. In 2000 zijn we begonnen met een vestiging in Ursem en inmiddels hebben we nu een vestiging in Dijk en Waard (Heerhugowaard). Ons team bestaat uit dames met jaren lange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Door regelmatig bijscholingen en cursussen te volgen zijn wij altijd op de hoogte van trends en de nieuwste ontwikkelingen.

Maak een afspraak

Onze merken

In de salon werken we met de merken Goldwell en Calmare

Even voorstellen

Mijn naam is Burcu
Ik ben een nederlandse vrouw van turkse komaf. Ik loop sinds enige tijd mee bij Two Basic Haarmode. Dit om mijn vaardigheid in mijn vak op peil te houden maar zeker ook om mijn mondelinge vaardigheid van de nederlandse taal te verhogen. Buiten het kappersvak ben ik gespecialiseerd in het epileren en verven van wenkbrauwen en het ontharen van de bovenlip en/of kaaklijn. Het ontharen doe ik met gebruik van een touwtje, wat u kan zien op de foto.

Ik heb al menig klanten bij Two Basic Haarmode mogen doen, met een positief eind resultaat. Wilt u hier een afspraak voor maken? Neem dan contact op met de salon.

Ik ben aanwezig op:
Woensdag vanaf 09:00 – 14:00
Donderdag vanaf 09:00 – 14:00

Houd de online agenda in de gaten voor de zaterdag!

Heel graag tot ziens!